Sudet SB E07 salibandyliiton E2-turnauksessa Hollolassa 4.11

Sudet SB – Pelicans musta 6-4

Päivän ensimmäiseen otteluun vastaan asettui Pelicans mustalla peliryhmällä. Peli lähti käyntiin Susien pelillisellä hallinnalla, mutta hyökkäyspään huolellisuus jätti vielä toivomisen varaa. Helpotkin syötöt karkasivat lavoista juuri viime hetkellä ja laukauksia viriteltiin niin kauan, että vastustajan mailat ehtivät aina viime hetkellä väliin. Lopputuloksena ensimmäisen erän jälkeen 0-1 tappioasema kun Pelicans käytti yhden erän harvoista maalipaikoistaan hyväkseen. Vastustajan maalivahti sai vielä tässä vaiheessa olla melkoisen rauhassa maalillaan pelin hallinnasta huolimatta. Toiseen erään lähdettiinkin terävöittämään omaa peliä ensimmäisestä erästä sisuuntuneena.

Toinen erä ei alkuun kuitenkaan muuttanut asetelmia. Pelicans tekee heti erän alkuun 0-2 maalin taas käytännössä ensimmäisestä maalipaikastaan. Tässä vaiheessa pystyi jo ennustamaan hivenen tuskaista peliä Susi-laumalle, mikäli viimeistelyyn ei saataisi tarkkuutta lisää. Meidän onneksi heti 0-2 maalin jälkeisestä aloituksesta liukkaalla jalalla jälleen kerran pelannut Elias kavensi tilannetta yksilösuorituksellaan suoraan keskialoituksen jälkitilanteesta. Tämä maali selvästikin laukaisi hieman jännitystä joukkueessa ja minuutin päästä tilanne oli jo tasan 2-2. Helpolla ei peli tästäkään eteenpäin sujunut vaikka Sudet hivuttautuikin kolmannessa erässä jo turvallisen tuntuiseen 6-3 johtoasemaan terävöityneen pelaamisen ansiosta. Pelicansin harvalukuiset hyökkäykset päättyivät usein vaarallisiin laukauksiin joiden kanssa Myrsky maalillaan sai olla tarkkana. Kuitenkin helpottava voitto tiukan taistelun jälkeen lopulta lukemin 6-4. Vastustajalla oli hyvin liikkuva tasainen joukkue joka pystyi taistelevalla pelityylillään saamaan Susilauman pinteeseen, mutta pallollisempi joukkue vei kuitenkin lopulta voiton.

Ottelun pisteet:

Topi 2+0, Petrus 1+1, Elias 1+0, Sisu 1+0, Iiro 1+0, Olli 0+1, Rasmus 0+1

Sudet SB – LASB Jr sininen 13-3

Pienen tauon jälkeen kaukaloon marssi aluesarjasta tuttu vastustaja LasB Jr, sininen. Ensimmäinen erä sai salama-alun kun alle kahdessa minuutissa peli oli Susille 2-0. Ehkä tämä hieman tuuditti pelaajia helppoon voittoon, koska loppuerä meni huomattavasti tasaisemmissa merkeissä Lasb:n saadessa hieman juonesta kiinni. Toiseen erään kuitenkin joukkue sai taas paremman otteen pelistä ja hyökkäykset vyöryivät kohti Lasb:n maalia laajalla rintamalla ja onnistumisia kertyi tasaisesti kaikille kentille. Summerin viheltäessä viimeiselle erätauolle oli taululle hurjasteltu lukemat 9-2 Susien hyväksi. Kolmas erä olikin kosmetiikkaa, jossa Sudet vielä kaunisteli lukemia muutamalla hienolla maalilla loppulukemiin 13-3. Alkusarjan viimeiseen turnaukseen lähdetäänkin hakemaan voittoputkelle jatkoa ja Vierumäellä pelataan todennäköisesti lohkovoitosta sarjajohtaja Pelicans- turkoosia vastaan. Tuossa ottelussa vaaditaankin koko joukkueen täydellistä onnistumista, sen verran kova haaste siitä on tulossa maaliahnetta Pelicansin joukkuetta vastaan.

Ottelun pisteet:

Nikke 1+3, Petrus 3+0, Iiro 1+2, Elias 2+0, Vilho 1+1, Topi 1+1, Rasmus 1+1, Sisu 1+0, Miko 1+0, Eelis 1+0, Olli 0+1, Aku 0+1