E07-punainen salibandyliiton E2-turnauksessa 14.10

Sudet SB – PyY 13-4

Salibandykausi 2017–18 avattiin Susien kotiluolassa Lyseolla 14.10. Loppukesän ja alkusyksyn lukuisissa harjoituksissa hiotut taidot tulisivat nyt tarpeeseen. Kauden avauspeliin vastaan asettui Pyhtään Yritys nuorella 2008- pojista koostuvalla joukkueellaan. Susien poikia ei kauden avaus selvästikään jännittänyt vaan ensimmäisen erän alkuhetkistä lähtien pallo kiersi kauniisti lavasta lapaan ja taululla olikin hetkessä lukemat 6-0. Erän lopussa Pyhtääkin pääsi maalin makuun ja erätauolle mentiin 6-1 lukemissa.

Toinen ja kolmaskin erä jatkui Susien hallinnassa, tosin loppua kohti myös Pyhtää pääsi paremmin ja paremmin peliin mukaan. Viimeinen erä päättyikin tasalukemiin 2-2. Loppulukemat kuitenkin 13-4 Susille ja kaksi sarjapistettä. Ottelua leimasi Pyhtään nuoren joukkueen erittäin fyysinen ja sääntöjen rajamailla liikkuva pelityyli, joka ei kuitenkaan susilaumaa pystynyt horjuttamaan.

Ottelun pisteet:

Nikke 3+2, Petrus 1+4, Elias 3+1, Sisu 1+2, Rasmus 1+2, Topi 2+0, Jasse 0+2, Iiro 1+0, Lasse 1+0

Sudet SB – LASB Valkoinen jr. 12-0

Päivän toiseen peliin vastaan asettui vanha tuttu Lasb Jr, valkoinen. Näennäisen tasaisen näköisestä väännöstä huolimatta ottelun voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvää. Laajalla rintamalla hyökkäyksiä vyöryttänyt susilauma raateli vastustajan puolustuksen reikäjuustoksi alle täyden peliajan. Ottelu keskeytettiin kolmannessa erässä salibandyliiton sääntöjen mukaan 12-0 tilanteessa. Maalivahdeille hieno nollapeli, ja joukkueelle onnistumisia laajalla rintamalla.

Ottelun pisteet:

Petrus 3+1, Lasse 2+1, Nikke 1+2, Topi 2+0, Elias 1+1, Jasse 1+1, Sisu 0+2, Eppu 1+0, Iiro 1+0, Eelis 0+1, Rasmus 0+1

Sudet SB – Pelicans SB Nastola 12-0

Pitkä päivä huipentui illan päättävään peliin Pelicans SB Nastolaa vastaan. Ottelusta tuli jälleen melko yksipuolinen näytös. Varsinkin tutkapari Elias & Petrus hassuttelivat Pelikaaneja ihan miten halusivat. Ottelusta Susille jälleen ennen täyttä peliaikaa tullut voitto 12-0. Kaudelle siis melkoisen lentävä startti ja tästä onkin hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta Hollolassa.

Ottelun pisteet:

Elias 3+4, Petrus 3+2, Miko 2+1, Topi 2+0, Sisu 1+1, Jasse 1+0, Eero 0+1, Rasmus 0+1