Edustusjoukkue vieraili PoNoVo:n vieraana lauantaina ja kotimatkale lähdettiin viidennen kerran tällä kaudella tappio niskassa. Kotijoukkue PoNoVo oli parempi numeroin 7-3 (0-1, 4-1, 3-1).

 

Sudet sai otteluun hyvän startin kun joukkue oli pelissä mukana pallollisesti ja Miika Heinola teki ylivoimalla Susien 1-0 vierasmaalin Petri Pöntisen syötöstä. Sitten ajassa 10.11 Susien Joonas Leppäselle tuomittiin aivan käsittämätön PR3, tilanteesta jossa koko susien joukkue luuli pääsevänsä ylivoimalle. PR3:n perusteena oli kyynerpäätaklaus, joka tarkoittaa automaattisesti  yhden lisäottelun huilia Leppäselle. Tämän jälkeen käsittämätön saaga saa jatkoa kun kurinpidossa Leppäselle tuomittiin vielä toinen lisäpelirangaistus. Tuomiosta on valitettu.

 

Toimitus on niin väsynyt tästä toiminnasta, että pelistä ei kykene kirjoittamaan mitään järkevää. Mikäli kirjoitus jatkuisi, olisi seuralle/kirjoittajalle tiedossa lisäsakkoja kansankiihottamisesta. Over&out.

 

Seuraavan kerran Susilauma pelaa torstaina 16.11 Mikkeliläistä Hatsinaa vastaan klo 18.30 alkavassa ottelussa. Tervetuloa.