SBS Hamina musta – Sudet SB punainen

Turnauksen ensimmäinen ottelu pelattiin SBS Hamina musta – joukkuetta vastaan. Jo ensimmäisessä erässä nähtiin hyvännäköistä joukkuetyöskentelyä susilta ja tällä pelinrakentamistaidoilla hallitsivatkin ensimmäisen erän peliä, ensimmäisen puoliajan jälkeen lähdettiin toiseen erään johtolukemin 1-4.

Toisessa erässä susilta nähtiin hyvää pelinrakentamista ja päällekäyntiä. Vastustajan pelinrakentaminen torpattiin hyvällä puolustuspelillä ja syöttelykuviot omalla alueella loppuivat lyhyeen.  Hyvää pelinrakentamista saimme katsella ja pallo seilasikin keskiviivan molemmin puolin, maalivahdit saivat kuitenkin olla aika rauhassa. Sudet saivat pallon vastustajan häkkiin vielä kerran erän loppupuoliskolla. Ottelu päättyi 1-5 Susien voittoon.

 

 

 

Sudet SB punainen – SBS Hamina keltainen

Turnauksen toisessa ottelussa vastaan Sudet saivat Hamina keltainen joukkeen. Nopeasti aloituspallosta nähtiin maalilukemat 1-0. Viiden minuutin pelaamisen jälkeen lukemat 4-0 susille, jotka hallitsivat peliä siten ettei vastustaja päässyt syöttöpalloihin kiinni ja näin vastapuoli ei päässyt kunnolla rakentamaan omaa peliä. Vastustajan maalivahdilla riitti töitä, ja pian maalilukemat olivat 5-0.

Ottelua jatkettiin vastustajan viisi vastaan neljän pelaajan asetelmalla, ja tällä vastustajan kokoonpanolla alettiin näkemään pallon syöttelyä mutta omaan päätyyn ei palloa ehditty laukomaan  kun ne torpattiin nopeilla käänteillä. Hienoja “syöttö-veto”maaleja nähtiin useita ensimmäisessä erässä. Omalla maaliverkolla oli hiljaista. Ensimmäinen erä päättyi 9-0 lukemin.

Toisessa erässä sudet tahkoivat aloituspallosta 10-0, ja nopeasti lukemat taululla olivat 11-0, “syöttö-veto”maali kuin varkain 12-0, ja siitä pian 13-0 lukemat. Hyvää vastavuoroista pelaamista nähtiin toisessa erässä, pallon käydessä myös oman verkon tuntuvilla.Erän loppupuoliskolla vastustaja pääsi iskemään palloa kerran maalin yläkulmaan, monet yritykset torpattiin hyvällä hyökkäyspelillä vastustajan alueella. Viimeiseen vaihtoon lähdettiin lukemin 14-0 susille ja ottelu päättyi näihin lukemiin.

 

JPS-75 – Sudet SB punainen

Viimeisessä ottelussa JPS-75 tarjosi hyvän vastuksen susille. Ensimmäisessä erässä nähtiin tasaväkistä pallosta vääntämistä, vauhtia ja tilanteita riitti. Vastustaja teki ottelun ensimmäisen maalin kun alle viisi minuuttia oli pelattu. Pian sudet tahkosivat tasoitusmaalin 1-1, kun olivat laukoneet vastustajan häkkiä kohti useampia “melkein maaleja”. Puolustuspelaajat pitivät oman alueensa ja palloa kaivettiin omalta alueelta pois vastustajan päätyyn. Pian maalilukemat 1-2 susille useiden yritysten jälkeen, ja erän loppupuolella pallo katosi maalivahdin selän taakse, lukemat 1-3 susille.

Toisessa erässä aloituspallosta lähti heti peli käyntiin, hyviä torjuntoja vastapuolelta, vaihtokello soi turhan sopivasti maalintekopaikoissa. Vastustajan kavennusmaali( 2-3) kuin varkain. Pian annettiin kuin tarjottimella tasoitusmaali 3-3, puolustuksen jäädessä jälkeen.  Tästä nopeasti sudet iskivät pallon vastustajan maaliin, josta seurasi maalien sarja, ottelu päättyi lukemin 3-6 susille.