Tänään lauantaina Susilauma matkustaa Lappeenrantaan PoNoVon vieraaksi klo 14.00 alkavaan otteluun. Ponovo pääsee otteluun kahden ottelun voittoputkessa, kun taas Sudet metstästää edelleen sitä kauden ensimmäistään.

 

Sarjataulukon osalta eletään jo jännittäviä aikoja, sillä tavoiteltaessa playoff paikkaa, on kyseessä molemmille joukkueille iso neljän pisteen ottelu. Ensimmäisen kierroksen osalta Susien loppuohjelma on hivenen helpompi, sillä onhan jo kohdattu tämän hetken kärkijoukkueet Pelicans, Voima ja Kosken Dynamo. PoNoVolla puolestaan on samat joukkueet vielä kohtaamatta.

“Tämän päivän otteluun on vielä paljon kysymysmerkkejä ilmassa kokoonpanon suhteen, ja parin pelaajan osalta pelikunto selviää vasta alkulämmittelyssä. Odottavainen fiilis on päivän pelistä, jotenki luottavainen olo samalla. Se on selvä että tänään pelataan jo isoista pisteistä playoff paikan suhteen, mutta se ei saa häiritä liikaa tekemistä,” sanaili coach Laurila.

 

PoNoVo-Sudet 14.00

Tulospalvelu