Tulevana sunnuntaina pelataan seuran 105-vuotisjuhlaottelu kello 15.00 Mansikka-aholla kun vieraaksi saapuu Pelicans Lahdesta. Ottelussa on tarjolla kakkua ja kahvia ja otteluun on jälleen vapaa pääsy, joten nappaahan naapurisi messiin synttäreiden kunniaksi!

 

Vastustaja Lahden Pelicans on vanha PHSB. Seura haki uskottavuutta ja synergiaetuja yhdistämällä voimiaan jääkiekkoseuran kanssa. Samalla vaihtui oranssi peliasu pelicansin turkoosiin.

 

Susiluolassa on nuoleskeltu haavoja kahdesta edellisestä ottelusta ja valmiina ollaan pelikaanin raateluun. Joukkue pääsee käytännössä parhaalla kokoonpanolla otteluun, ja tulevaa ottelua odotellaankin susileirissä suurella innolla.

 

Joukkueet lähtevät kohtuullisen erilaisista lähtökohdista sunnuntaina kamppailuun, liiteleehän lahtelaisryhmä kolmen ottelun voittoputkessa, kun puolestaan Susilauma hakee ensimmäistä voittoaan kaudelle 17-18.

 

Pelicansista seurattavia pelaajia ovat:

Henry Seppäläinen 3+3

Jarkko Aallonen 1+4 (puolustaja?)

Miikka Nipuli 3+2

J-P Utriainen 3+1 (yksi ottelu)

 

 

Susista alkukauden selkeä onnistuja tehopisteiden valossa on ollut uutta syksyä elävä ikinuori Kimmo Aalto. Kolmen kierroksen jälkeen Aalto majailee pistepörssin jaetulla kärkipaikalla 5+2 tehoillaan. Pelatakseen voitosta joukkue tarvitsee  Aallon panosta hyökkäyspäässä.

 

Joukkueen teemana harjoituksissa on ollut jo parisen viikkoa lapsellisten virheiden kitkeminen pois sekä hanakkuus maalinteko tilanteissa. Näillä eväillä sunnuntaina joukkue lähtee pisteiden metsästykseen.

 

Sudet-Pelicans

Su 29.10

klo 15.00 (ovet aukeavat 14.00)

Mansikka-aho

Seuran 105-vuotisjuhlaottelu

Vapaa pääsy

Kakku+kahvi tarjoilut 400 ensimmäiselle.