Nyt perjantaina alkaa miesten edustusjoukkueen kausi kun vieraaksi Mansikka-aholle saapuu Imatran Voima. Imatra on tänä vuonna yksi sarjan ennakkosuosikeista, onhan se saanut viime kauden SM-hopeajengistä, Eräviikingeistä mukaansa kolossimaisen Tapio Kinnusen sekä divaria pelanneesta LeBa-96:sta Miika Sikiön. Kinnusta voisi luonnehtia köyhän miehen Jani Innaseksi, joten miehen metkut tunnetaan. Varsinkin kun Innanen majailee tätä nykyä susiedarin penkin takana Tero Laurilan aisaparina, näin saataneen voimalle laitettua kapuloita rattaisiin pisteiden metsästyksessä.

 

Sudet pääsee lähes parhaalla kokoonpanollaan kauden avaukseen, kun poissa on ainoastaan Sb Heinolasta siirtynyt Tomi Haikonen sekä kuumetta paranteleva Joona Tankka. Muuten susilaumassa tapahtuneet muutokset ovat varsin maltillisia kun poissa ovat Erno Kujala, Tino Kukkola, Aku Kukkola sekä pitkänlinjan susi Teemu Karvonen. Menetyksiä paikkaamaan on saatu Lassi Kokko sekä Mikko Lehtinen edellä mainitun Haikosen lisäksi. Omia junioreita on taas noussut rinkiin kun Anton Nuttunen, Elmeri Hallakoski ja Patrik Malmström ovat kasvamassa korkoa tällä kaudella miesten mukana.

 

“Viime kaudella nähtiin se että tätä sarjaa pystytään pelaamaan ihan hyvälläkin tasolla. Nyt täytyy vaan olla sarjan alusta asti valmis jos halutaan tapella neljännesta paikasta, meillä ei ole varaa antaa siimaa liikaa pisteissä ennen pelin loksahtamista uomiinsa. Nyt saadaa heti sarjan kotiavaukseen vielä yksi sarjan ennakkosuosikeista niin kyllähän tämä peli määrittelee suuntaa hyvin paljon onko meillä saumaa vai ei. Aimmin Imatralaiset eivät ole juuri helppoja pisteitä Mansikka-aholta vieneet kotiin joten siitä jatketaan;” sanaili silminnähden jännittynyt Coach Laurila keskiviikon viimeistely reenien jälkeen.

 

Sudet – Imatran Voima

Mansikka-aho

pe 6.10.2017

18.30

Liput 5€ / 2€

Kausikortti ovelta 20 €

Seuran jäsenet ja toimihenkilöt 0 €, jäsenkortti ladattava myclubista puhelimeen (ohjeet tähän tarvittaessa seuran toimistolta)