Susien C03 Punaisen joukkueen poikien kausi alkaa “uudelleen” sunnuntaina 1.10.2017 Pyhtäällä SSBL aluesarjan otteluilla KoRea ja LASB jr vastaan.

Poikien osalta mennyt kesä oli työntäyteinen. Joukkue treenasi läpi kesän tähtäimenään elokuussa pelatut C2-poikien SM-karsinnat. Punainen joukkue osallistui karsintoihin Forssassa. Sudet sijoittui lohkossaan neljänneksi tiukkojen pelien jälkeen. Maininnan arvoinen yksityiskohta on, että lohkossa kaikki kolme Susien edelle sijoittunutta joukkuetta pelaavat alkavalla kaudella 16 joukkueen SM-sarjaa. Pojat olivat siis erittäin kovassa lohkossa.

Sunnuntaina alkavaan kauteen on valmistauduttu koko kesän ajan. Ohjelmaan on kuulunut myös oman lajin ulkopuolista “oheisharjoittelua”. Kesällä käytiin hakemassa pikajuoksuoppia Kouvolan Urheilijoiden Riitta-Maija Rieppolalta. Riitta-Maijan lisäksi poikia ohjasi juoksun saloihin nuori lupaava aituri Kerttu Nikunen.

Kovuutta kulmavääntöihin on haettu vapaaottelija Marko Tanin oheistreenien kautta. Marko on vetänyt pojille oheisharjoittelua läpi koko kesän. Treeneissä pojat ovat joutuneet haastamaan itsensä monipuolisesti kropan hallinnan, kimmoisuusharjoittelun ja monen muun urheilijalle tärkeän ominaisuuden harjoitteissa.

Ja tottahan toki joukkue on viettänyt aikaa myös reikäpallon parissa. Joukkue on treenannut Ernon johdolla hyvällä intensiteetillä koko kesän.

Aluesarja alkaa siis 1.10.2017 Pyhtäällä. Tavoitteen on pelata ylemmän jatkosarjan pelejä ja menestyä niissä.