Päivän toisessa harjoitusottelussa vastaan marssi Susien C-tyttöjen joukkue. Harjoituspelikausi oli hetki aikaisemmin käynnistynyt 06/07 yhdistelmäjoukkueen taistelulla 05- poikia vastaan. Nyt oli aika päästää irti loputkin E07- pojista nauttimaan pelin tuomasta jännityksestä.

Pelin alku oli molemmin puolin tunnustelevaa ja palloa kuljetettiinkin päästä päähän ilman pelikatkoja. Muutaman minuutin aaltoilevan pelin jälkeen pääsee Sisu katkaisemaan maalivahdin heiton oikea-aikaisella esiintulolla ja laittaa pallon varmasti maalin perukoille. Tästä käynnistyykin poikien tehohetki, jonka aikana pallon laittavat vielä maaliin Jasse ja Eero. Tämän maalitehtailun jälkeen Susien C-tyttöjen valmentaja olikin pakotettu ottamaan aikalisän.

Aikalisän jälkeen kentälle juoksikin sisuuntunut tyttöjen joukkue, joka muutamalla väkevällä yksilösuorituksella kampesi  nopeasti maalin päähän tilanteeseen 3-2.  Tasaisen erän loppuun Topi vielä lisäsi johdon lukemiin 4-2 Jassen millintarkasta syötöstä ja tauolle mentiin kahden maalin johtoasemassa.

Toinen erä käynnistyi pienellä tyttöjen hallinnalla, joka johtikin kauniiseen syöttöketjuun ja lopulta maaliin. Tilanteessa 4-3 alkoikin pojilla näkyä pientä herpaantumista ja tilanne oli kohta 4-4.
Tasoitusmaalissa maalivahti Juho-Laurille ei jäänyt paljoakaan mahdollisuuksia torjuntaan, kun kova veto suuntautui aivan ylänurkkaan. Liekö tasatilanne taas saanut vähän lisää virtaa poikien kinttuihin, kun erän loppuun mennessä maaleja tehtiin taas tiuhaan tahtiin aina lukemiin 8-4.  Neljä maalia erän loppuun vaikuttivat jo ratkaisevalta tässä vaiheessa peliä.

Kolmas erä kuitenkin alkoi tyttöjen hallinnalla kun E07- joukkue alkoi jo nostaa jalkaa kaasulta. Erän loppua kohti tilanne oli muuttunutkin jo tilanteeseen 8-7 muutamalla puolustuksen nukahduksella.  Kolmannen erän loppu olikin varsinaista taistelua missä C-tytöt hakivat vimmatusti tasoitusta ilman maalivahtia. Pelin lopullisen ratkaisun tyhjään maalin ja loppulukemiksi 9-7 iski Eero aivan pelin viimeisillä sekunneilla. E07-pojille pelistä voitto lukemin 9-7

Taiston tauottua voitiin todeta illan Utti-hallilla olleen onnistunut. Harjoituspelejä tullaankin jatkamaan ennen kauden alkua pelituntuman saamiseksi kesän jäljiltä. Tästä on hyvä jatkaa kohti tosipelejä.

Pisteet: Jasse 2+2, Topi 2+1, Sisu 2+0, Eero 2+0, Topias 1+1, Aku 0+1