Sudet Salibandy ry haluaa tarjota nuorille kilpatoiminnan lisäksi myös puhtaasti harrasteellista toimintaa, jossa pääpaino on pelailussa ja liikkumisen ilossa. Tuo aate ja kentältä sekä kaukalon laidalta kuuluneet toiveet pohjana lähdettiin rakentamaan kauden 2017-2018 toimintasuunnitelmaa ja kartoittamaan erilaisia mahdollisuuksia toteuttaa ryhmiä, jotta mahdollisimman monelle nuorelle olisi heidän omia tarpeita vastaava harrastusmahdollisuus.

Näin syntyi ajatus luoda kaudella 2016-2017 suuren suosion saavuttanut 2002-2004 syntyneiden harrasteryhmän kaveriksi tälle kaudelle 2005-2007 syntyneiden harrasteryhmä. Näiden molempien ryhmien kohteena ovat tytöt ja pojat, joille pelailu ryhmässä on enemmän se juttu, kuin päämäärätietoinen harjoittelu joukkueessa.

Harrasteryhmät alkavat pyörimään Sarkolan kuplassa tiistaisin ja/tai perjantaisin 05.09.2017 alkaen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

https://sudetsalibandy.fi/harrasteryhmat-info/