Susien D03 Punainen harjoitusryhmä osallistui ”OJG2017” turnauksen D04 Kilpasarjaan Punaisella joukkueella ja D03 Haastajasarjaan Mustalla joukkueella.

Alkusarjassa Punaiset voittivat Espoon Oilersin 6-4, UHV-Bulls’in 9-2 ja Korson Kaiun 9-1. SPV:n kanssa pelattiin tasan 2-2 ja alkusarjan ainoan tappion aiheutti hyvin liikkunut Tapanilan Erä lukemin 3-4. Pitkän päivän päätteeksi Punaiset kohtasivat finaalissa Espoon Oilersin uudelleen. Finaalissa Oilers oli tuoreempi ja parempi maalein 2-5. Kakkossija oli kuitenkin hieno suoritus kauden päätteeksi ja kotiin tuomisina Kouvolaan matkasi kilpasarjan kakkossijasta komea pytty. Susien Miki Likander voitti sarjan pistepörssin tehopistein 7+5.

Musta joukkue pelasi kovat ottelut D03 Haastajasarjassa. Ensimmäisessä ottelussa yli-ikäisistä koottu SC Weikot Valkeakoskelta voitti Mustan joukkueen selvin 11-1 lukemin. SC Weikot voitti lopulta koko sarjan selvästi. Mustat voittivat alkusarjassa Korson Kaiun 5-2 ja kärsivät tappiot PoNoVolle 3-5 ja Susien Valkoiselle joukkueelle niukasti 4-5. Pronssiottelussa bensa oli jo lopussa ja PoNoVo vei himmeimmät mitalit helposti lukemin 0-9. Niko Saarenpää nakutti turnauksessa tehot 3+2.