Susien D03 Punaisen harjoitusryhmän jatkosarjan viimeinen pelikierros pelattiin viime lauantaina Mustien osalta Kuusankoskella ja Punaisten osalta Joensuussa.

Musta joukkue oli varmistanut jatkosarjan ykköspaikan ja paikkansa Haastajafinaalitapahtumassa jo ennen viimeistä turnausta. Lauantaina Mustat kohtasivat ensimmäisessä ottelussa PoNoVon Lappeenrannasta. Ottelu päättyi tasapeliin 3-3. Päivän toisessa ottelussa LASB vei pisteet Lahteen lukemin 2-5.

Mustan joukkueen kausi jatkuu vielä Haastajafinaalitapahtumassa 1.4.2017 Kuusankoskella. Tapahtumassa Mustat puolustavat viime vuoden voittoaan.

Punaisen joukkueen sarjakauden päätösturnaus pelattiin Joensuussa. Vaikean talven jälkeen joukkue nosti profiiliaan huomattavasti edellisessä Joutsenon turnauksessa ja tavoitteena oli jatkaa hyviä peliesityksiä ja saada sarjakaudelle kunniakas päätös.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Hatsina. Punaiset kärsivät niukan 5-6 tappion Mikkeliläisille. Tappiosta huolimatta joukkueen taisteluilme oli hyvä. Sarjakauden päätöspelissä vastassa oli PHSB:n Musta joukkue. PHSB on hallitseva alueen mestari ja myös tämän kauden sarjan voittaja. Sudet pistivät sarjakärjen tiukoille ja väänsivät 4-4 tasapelin väkevällä esityksellä. Punaiset saivat kaudelle lopulta hyvän päätöksen ja iloinen peli-ilme palautui poikien kasvoille!