Maanantaina illan jo pimennyttyä pelattiin kuplassa harkkamatsi Sudet E1 – Harraste 02-04. Peliajaksi sovittiin tuomarin ja joukkueiden kesken 2x25minuuttia, kun vuoron pituus oli vain tunti ja siitäkin osan söi alkulämmittely.

Heti pelin alussa Sudet E1 pojat asettuivat kuskin paikalle. Kaikesta näki, että pojat olivat pelanneet pitkään yhdessä ja peli oli tultu voittamaan eikä anteeksipyytelemään. Harrasteen pojat vahvistettuna C-tyttöjen Nealla taistelivat ja pelasivat hienosti, mutta se vain ei riittänyt paremmin joukkueena pelannutta E1:stä vastaan. Harrasteen pelissä näkyi ehkä ”oikean pelin” tuomaa jännitystä. Harjoituksista tuttu rentouden puute näkyi hiukan pallon polttamisena lavassa. Sen seurauksena syötöt eivät tavoittaneet omia ja laukaukset eivät suuntautuneet pelin alussa sovittuun ylämummoon.

Peli ei kerinyt kauan vanheta, kun pallo pomppi vähän onnekkaastikin keskelle hyvälle vetopaikalle Niklakselle ja hän tälläsi sen verkon perukoille. Kaksi nolla tuli Otson hienosta syötöstä ja Jessen kovasta vedosta, jota Harrasteen kentällinen ei kerennyt peittämään. Harrasteen ainut maali syntyi Eetun kaukovaparista. Toivo oli maalissa voimaton pallon tultua yllättäen läpi pelaajaviidakon tarkasti kohti alakulmaa. Illan komeimman maalin taikoi Niklas. Hänen upea ilmaveivinsä oli hienoa katseltavaa. Erätauolla E1 johti peliä 3-1.

Toinen erä meni melko samoissa merkeissä kuin ensimmäinen. Harraste taisteli, raastoi ja loi paikkoja, mutta E1 teki maalit hyvän syöttöpelinsä ansiosta. Harrasteelle pitää nostaa hattua upeasta taistelusta aivan loppuun asti, vaikka peli ratkesi käytännössä jo toisen erän alussa kahteen E1 maaliin. Molemmat maalivahdit loistivat pelissä. Harrasteen maalissa Miska venyi moneen paraatipelastukseen ja oli joukkueen ykköspelaaja. E1 maalissa Toivo poimi palloja varmasti, avasi peliä ja liikkui ihailtavasti noin nuoreksi maalivahdiksi.

 

1. erä:

0 – 1 Niklas Päivinen (ei syöttäjää)

0 – 2 Jesse Kolehmainen (Otso Häyrynen)

1 – 2 Eetu Reijasto (ei syöttäjää)

1 – 3 Niklas Päivinen (ei syöttäjää)

 

2. erä:

1 – 4 Juho Kytömäki (Otso Häyrynen)

1 – 5 Veeti Seppänen (Elias Hämäläinen)

1 – 6 Tommi Valtonen (Juho Kytömäki)

1 – 7 Jesse Kolehmainen (Otso Häyrynen)

 

– Sudet E1 jäähy Miko Juvonen mailaan lyöminen, ei maalia.