E05/06-poikien kausi käynnistyi E1-poikien alkusarjassa hyvin, kun joukkue voitti kolme ensimmäistä otteluaan. Tämän jälkeen joukkue kohtasi vaikeuksia ja hävisikin seuraavat kolme otteluaan. Tässä kohtaan näytti vahvasti siltä, että joukkue etenee kolmesta jatkosarjasta keskimmäiseen sarjaan. Kaksi voittoa viimeisestä alkusarjan turnauksesta Kuusankoskella kuitenkin tarkoitti joukkueelle paikkaa toisen vuoden peräkkäin ylemmässä jatkosarjassa. Mukana oli pientä onneakin, sillä Susilauman kanssa samoissa pisteissä oli NST Valkoinen sekä Kopa jun. Joukkueiden keskinäisten pelien pisteet olivat tasan ja Susien ja NST Valkoisen maalierokin oli sama. Lopulta Susilla oli kaksi tehtyä maalia enemmän, kuin NST:llä. Näin Sudet eteni siis ylempään sarjasarjaan, jolloin NST:llä oli tyytyminen keskisarjaan.

Viime kaudella Sudet saalisti vastaavassa jatkosarjassa kaksi pistettä, jolloin poikien tavoitteena oli laittaa pistepotti paremmaksi sekä kamppailla tosissaan jokaisen ottelun voitosta. NST Sininen oli sarjassa täysin ylivoimainen muihin verrattaen ja ansaitusti voitti sarjan. Susien muut ottelut olivat erittäin tasaisia pelillisesti ja tuloksina oli tiukkoja voittoja sekä tappioita. Lisäksi joukkue keräsi arvokasta kokemusta tiukkojen ja tasokkaiden ottelujen pelaamisesta. Sudet voitti kuuden joukkueen ylemmässä jatkosarjassa 5 ottelua ja pelasi yhden tasan sekä hävisi 4 ottelua. NST:n lisäksi joukkue hävisi molemmat ottelut MäVille. Alueloppuhuipentumaan eteni ansaitusti NST Sininen sekä MäVi. Kausi päättyi kuitenkin iloisiin tunnelmiin joukkueen tasoittaessa kauden viimeisen ottelun SB Heinola mustaa vastaan 1 sekunti ennen peliajan loppumista. Tasapelipiste tarkoitti Susille sijoitusta 3 kovatasoisessa sarjassa. Alueellisesti loppusijoitus kaudelta on siis 3/18. Joukkueen tavoite toteutui, sillä viime kautinen 2 pistettä saatiin kasvatettua 11 sarjapisteeseen ylemmässä jatkosarjassa.