Kauden viimeisessä kohtaamisessa Mansikka-aholle saapuu sarjakärki PHSB Lahdesta. Joukkue on rallatellut ylivoimaisella maalierolla läpi kauden, ja se on kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota, molemmat PoNoVo:a vastaan. Ensimmäisessä kohtaamisessa Sudet saivat Lahdessa reilusti kuonoonsa. Joukkueiden välinen tasoero oli alusta alkaen selvä, toki Susilla oli tällöin vaikeat hetket meneillään pelillisesti.

 

Huomiseen otteluun saadaan jälleen A-pojat kokoonpanoon, joten yhtä vajavaisella rosterilla ei olla liikenteessä kuin Palikoita vastaan. Poissa ovat kuitenkin varmuudella Miika Heinola, Tatu Laine sekä Tino Kukkola.

 

“Kyllä tässä kauden viimeiseen otteluun lähdetään ihan tosissaan hämmentämään kärkikolmikon asetelmia. Toivottavasti pelataan yhtä ehjä peli kuin edelliset kotiottelut ovat olleet. Hatsinakin sai tehdä täyden päivätyön pisteiden eteen,” Sanaili Laurila.

 

Jesse Arola ja Jukka-Pekka Auroila on syytä pimennettyä kuriin. Herrat ovat tehtailleet yhteensä 44+39 tehopisteet. Tule tarkistamaan kauden päätökseen joukkueiden kunto!

 

Sudet-PHSB

Torstai 2.3.2017

Klo 19.00

Mansikka-aho