Huomenna lauantaina pelataan Salibandyn II-divisioonaa jälleen kun Jymypalikat Orimattilasta saapuu Kouvolaan. Ensimmäisessä näiden joukkueiden kohtaamisessa Sudet nappasi vieraskentältä voiton 10-5. Tällä kertaa ottelu on lähes panokseton, sillä sudet on varmistanut sarjapaikkansa eikä voi nousta playoff viivan yläpuolelle. Palikoilla puolestaan on enää teoreettinen panos suoran putoajan paikkaan. Tämä vaatisi BB-88:n voittoa kahdesta viimeisestä ottelusta mikäli Orimattilan ylpeys ei ottaisi pistettäkään jäljellä olevista otteluistaan.

 

Kyseiseen otteluun Sudet lähtee erittäin vajaamiehisenä ja jalkeille saadaan juuri ja juuri kaksi kentällistä pelaajia. Top Team pelin myötä ja sarjapaikan varmistuttua Laurila teki välittömän päätöksen, että kaikki A-pojat päästetään taistelemaan omasta suorasta jatkopaikastaan Kuusankoskelle A-poikien runkosarjan viimeisiin otteluihin. A-pojat taistelevat hienosti noususta SM-sarjaan.

 

Vaikka kyseessä on panokseton peli Susille, on varmaa, että kentällä joukkue tulee antamaan kaikkensa koko kauden hienosti kannustaneelle kotiyleisölle. Kentällä saatetaan nähdä myös uusvanha peluri, nuorten C-01 poikien lisäksi.

 

Sudet-Jymypalikat

Mansikka-aho

25.2.2017

17.00

Tervetuloa!