Sunnuntaina Savonlinnan ylpeys Top Team saapuu vieraaksi Mansikka-aholle. Näiden kahden joukkueen kohtaamiset ovat olleet perinteisesti hyviä ja viihdyttäviä kohtaamisia, varsinkin Manskarilla. Kauden ensimmäisen kohtaamisen vei Top Team maalijuhlien jälkeen 15-10.

 

Tällä hetkellä sarjaa on kolme kierrosta pelaamatta ja näiden kahden joukkueen keskinäinen piste-ero on 4 pistettä. Top Team majailee juuri viimeisenä karsijan paikalla, joten se halajaakin varmasti tästä neljän pisteen ottelusta pikaisesti täytettä pistesarakkeeseensa. Puolestaan mikäli sudet nappaa voiton, varmistaa se sarjapaikan kaudeksi 2017-2018. Panosta siis riittää molemmilla joukkueilla yllin kyllin.

 

Edelliset kolme ottelua ovat olleet Susilta positiivisia esityksiä, joten hyvää esitystä on syytä nytkin odottaa. Lähes täydellä kokoonpanolla päästään punomaan juonia kun poissa ovat ainoastaan Sakari Mikkola sekä Tino Kukkola.

 

Seuraa heitä vastustajan leiristä:

Timo käck

Jani Laakkonen

Samuli Hirn

 

Sudet – Top Team

Su 19.2.2017

17.00

VAPAA PÄÄSY!

Mansikka-aho