Sudet D03 valkoisen ja harrasteen välinen kolmas harkkamatsi pelattiin kuplassa 13.2.2017. Otteluvoitot olivat ennen tätä matsia tasan, kun syyskauden ekan matsin voitti D03 valkoinen ja juuri ennen joulutaukoa pelatun toisen tiukan taiston harraste.

D03 valkoinen tuli otteluun selkeästi sisuuntuneena edellisestä tappiosta. D03 joukkue ottikin heti ohjat käsiinsä haluamalla selkeästi enemmän palloa joka tilanteessa kuin harrasteen joukkue. Pallonhallinnan myötä Deenollakolmosille alkoi tulla tilanteita kuin liukuhihnalta. Harrasteen maalissa Miskalla olikin hikinen iltapuhde ja hän tekikin monta ihmetorjuntaa. Veeti ja Aatu parivaljakko viimeisteli D03 valkoisen kaksi ekaa maalia ennen erän puoliväliä. D03 teki vielä kolmannen maalin ennen kuin Joona veti flipperipallon pyörittelynsä päätteeksi verkon perukoille harrasteen lohdukkeeksi. Viisi sekuntia ennen erän loppua D03 sai vielä maalin kauhean hässäkän keskeltä. Erätauolle mentiin siis D03 valkoisen johtaessa 4-1. Toinen erä meni pelillisesti hyvin samoissa merkeissä eli D03 vei ja harraste yritti roikkua mukana parhaan taitonsa mukaan. Sen verran harraste sai puolustusta tiivistettyä, ettei pallo löytänyt tietä omaan verkkoon kuin kaksi kertaa. Santeri toi hiukan lohtua harrasteelle omalla yksilösuorituksellaan tekemällä upean 2-6 maalin. Kolmas erä oli vähän jo pelailun makuista, kun harrasteelta oli mennyt hiukan usko ja D03 valkoiselta suurin palo maalien tekemiseen. Loppulukemiksi kirjattiin D03 valkoisen voitto 9-2. Tehoille D03 valkoisesta pääsivät: Aatu 3+3, Veeti 3+1, Konsta 1+2, Jimi 1+1, Esko 1+0 ja Verneri 0+1. Harrasteen tehoista vastasivat Joona 1+0 ja Santeri 1+0. D03 valkoisen maalivahdit hoitivat hommansa hyvin ja harrasteen Miska suorastaan loistavasti.

Pelin lopputuloksessa näkyi selkeästi D03 valkoisen halu voittaa ja heidän joukkuepelin parempi toimivuus pelitilanteissa (lentävät vaihdot, erikoistilanteet ja kentälle sijoittautuminen) harrasteenryhmään verrattuna.