Hämeenkosken tulokset:

PHSB oranssi – Sudet punainen 1-13
Sudet punainen – SB Heinola valkoinen 14-5
Sudet musta – LASB jr valkoinen 7-8
SB Heinola musta – Sudet musta 7-5

 

Susien nollaseiskat lähtivät Hämeenkoskelle todella pienellä porukalla eli kahdellatoista kenttäpelaajalla ja kahdella maalivahdilla erinäisten syiden takia. Valmennus olikin pakotettu yhdistämään punaisen sekä mustan joukkueen pelaajat yhdeksi joukkueeksi ja kaikki mukana olijat pukivat pelipaidan päälle jokaiseen matsiin.

Turnaus alkoi Susien osalta kello 10.50 ”punaisten” matsilla PHSB oranssia vastaan. Sudet aloittivat pelin todellisella myllytyksellä. Ensimmäisen kolmen minuutin aikana vastustaja sai katsella lähinnä pallon liikkumista Huiskahännältä toiselle. Maalipaikkoja kerettiin muutamia jo tuhlatakin ennen kuin ajassa 3.13 Topi roiski Petruksen syötöstä pallon maalin edestä sisään. Ensimmäisen vitosen aikana vastustaja sai ainoastaan yhden todella pahan laukauksen kohti Susien maalia ja sen Myrsky hoiti olkapäällään hienosti. Susilla oli maalin lisäksi ensimmäisessä vitosessa viisi laukausta vaneriin eli pikkuisen paremmalla sihdillä peli olisi ollut taputeltu jo ekan viitosen aikana. Tosin ei pelin voittajasta ollut epäselvää missään vaiheessa. Sen verran selkeästi Huiskahännät peliä koko ajan hallitsi. Erätauolle mentiin Susien johtaessa 5-0. Toinen erä meni samoissa merkeissä kuin ekakin eli Sudet heilutti tahtipuikkoa ja vastustajan verkkoa. Erään mahtui Lassen hieno rankkarimaali vastustajan huidottua häntä mailaan ja Myrskyn pari paraatipelastusta ennen kuin ajassa 36.10 PHSB pääsi rikkomaan Myrskyn nollapelin hyvänolon jo hiivittyä Susien turkkiin ja puolustuspelin velvollisuuksien unohduttua. Loppulukemat olivat Susille 1-13. Tehoille pääsivät Hukista: Nikke 4+1, Topi 4+0, Lasse 2+0, Elias 1+1, Eppu 1+1, Eelis 1+0, Miro 0+1, Petrus 0+1 ja Rasmus 0+1. Myrsky hoiti oman hommansa maalissa hienosti, vaikka takuulla oli vähien töiden takia vaikea peli olla hereillä. Tsempparipalkinto ojennettiin Eliakselle.

Parin tunnin tauon jälkeen taas Hukkien ”punaiset” pääsivät tositoimiin Heinolan valkoista vastaan. Sudet tulivat peliin kauhealla rytinällä ja ajassa 0.13 Miko tykitti vastapalloon lukemiksi 0-1. Maaliin ei merkitty syöttäjää, vaikka tilanne syntyi Topin mainion vastustajan maalinkierrosta. Toista maalia saatiin sitten odotella neljä minuuttia, vaikka peli pyörikin vain Heinolan maalilla. Akun loistavasta syötöstä Petrus lakaisi takatolpalta lukemiksi 2-0. Ajassa 5.30 Heinolalainen pelasi palloa päällä ja sai jäähyn. Yyveetä kerkesi kulua vain 10 sekuntia, kun Nikke teki takatolpalta Epun syötöstä lukemiksi 3-0. Sudet mättelivät sen jälkeen vielä lukemiksi jo 7-0 ennen kuin vastustaja onnistui ekan kerran. Tilannetta edelsi vastustajan lyönti Miron sormille ja sen takia kaveri pääsi vetämään vapaasti ensimmäisen maalinsa. Elias rokotti kuitenkin heti takaisin riistämällä pallon ja pistämällä sen verkkoon. Erän loppuun tuli vielä vastustajan toinen maali pallon pompatessa pakin mailasta hölmistyneen Juho-Laurin jalan yli. Tauolle mentiin Hukkien 8-2 johdossa. Toinen erä olikin sitten yhtä höntsäilyä, kun Hukkalaumassa ruvettiin säästelemään voimia seuraavaan heti perään alkavaan matsiin. Siitä huolimatta Sudet tekivät lukemiksi 14-2 aikaan 35.42 mennessä. Viimeisen neljän minuutin Huiskahäntien kävelytuokion aikana Heinola rokotti kolmasti ja loppulukemat kirjattiin 14-5 Susille. Tehoille Susista kirjauttivat itsensä: Nikke 3+0, Eppu 2+1, Sisu 2+1, Topi 2+1, Elias 1+2, Lasse 1+1, Petrus 1+1, Rasmus 1+1, Miko 1+0, Aku 0+1 ja Eelis 0+1. Juho-Laurilta ihan ok-esitys maalin suulla. Tsempparipalkinto ojennettiin Sisulle.

Kolmanteen peliin, joka siis alkoi välittömästi, tuore jalkaista LASB jr valkoista vastaan asteli sama porukka kuin edellisissä peleissä. Nyt vaan joukkue oli nimetty Sudet mustaksi. Peli alkoi tasaisesti, vaikka Susilla oli selkeästi jo heti alussa vaikeuksia löytää tatsia tiukka vauhtiseen matsiin edellisen höntsäilyn jäljiltä jalkojenkin jo hiukan painaessa. Eka maalin vastustaja teki hiukan onnekkaasti Myrskyn jalan kautta. Maalin syntyyn vaikutti takuulla outo aloituspisteen paikka. Kolme minuuttia siitä Miro riisti pallon ja veti omalta kenttäpuoliskolta takanurkkaan lukemiksi 1-1. Seuraavat viisi maalia oli selkeää seuraamusta Hukkalauman väsymyksestä vastustajan päästessä tykittelemään vapaista paikoista ja ripareista palloa verkkoon. Hukilta hylättiin Petruksen tekemä maali maalivahdinalueella, jota ei ollut edes merkitty, pelaamisen takia 5-1 tilanteessa. Toinen erä alkoi kylmällä suihkulla, kun vastustaja rokotti avopaikasta lukemiksi jo 1-7. Heti sen jälkeen Topi riisti vastustajannurkassa pallon ja se pomppi Petrukselle, joka heilutti vastustajan verkkoa ajassa 21.50. Ajassa 25.59 Petrus sai jäähyn selästä työntämisestä. Hukat taistelivat aaveen upeasti ja puoli minuuttia jäähyltä pääsyn jälkeen Petrus maalasi Rasmuksen syötöstä lukemiksi 3-7. Politoista minuuttia edellisestä kaveri riisti pallon ja kolmen Hukan keskeltä pisti kanttilaukauksen verkon perukoille. LASBilaiset luulivat kai jo voittaneen pelin tässä vaiheessa, mutta Rasmuksen esimerkki kapteenina nosti vielä Sudet hurjaan lopputaistoon. Rasmus nimittäin riisti pallon vastustajalta keskikentällä ja pisti pikku tsipin Petrukselle samalla jatkaen juoksua takatolpalle pistämään Petruksen namupassin sisään. Tuo maalin jälkeen pelattiin käytännössä yhtä maalia ja sudet onnistuivatkin nousemaan maalin päähän ja paikkoja olisi ollut enempäänkin, mutta väsymys näkyi jo viimeistylyssä ja tarkkuus puuttui. Summerin soidessa taululla komeili LASBin 7-8 voitto. Susien pistemiehiä olivat: Petrus 3+1, Topi 2+1, Miro 1+0, Rasmus 1+0 ja Elias 0+1. Myrsky hoiti hommansa hienosti maalilla. Susien tsemppariksi nimettiin Lasse.

Sudet saivat yhden peli mittaisen huilitauon ennen seuraavaa matsia, joka alkoi kello 15.50 eli varsin pitkä päivä senkin puoleen joukkueella oli jo takana. Peli alkoi Susilta taas hiukan raskain tassuin ja kaveri riisti pallon helposti ja pisti pallon verkkoon ekan kerran jo ajassa 0.37. Kaksi reikä syntyi vapaasta paikasta ja kolme nolla pomppi kaukarista pakin kautta sisään. Vastustaja murjoi taululle erätaukoon mennessä lukemiksi 6-0, kun Hukkalaumalta mikään ei mennyt sisään. Pallo pomppi mm. maaliviivalla ja vastustajan tolpassa lähimmillään. Toinen erä alkoi Hukkien kannalta samaan tapaan. Paikkoja oli, mutta mikään ei vaan mennyt sisään. Osittain väsymys toki näkyi suorituksissa. Ajassa 24.35 vihdoin Mikon kaukari pomppi biljardina sisään. Se aloitti Hukkien hurjan takaa-ajon ja seuraavan kympin aikana Hukat teki kolme maalia ja Juho-Lauri pelasti monta paikkaa ennen kuin ajassa 36.45 viiden peräkkäisen torjunnan jälkeen kaveri tuikkasi avopaikasta lukemiksi 7-4. Minuutti sen jälkeen Miron yksilösuoritus nosti vielä Hukat mukaan taistoon ja erän loppu pelattiin yhtä maalia kuitenkin ilman tulosta väsymyksen näkyessä Hukkien tekemisessä. Pisteille Hukista pääsivät: Miko 2+0, Miro 1+0, Nikke 1+0, Topi 1+0, Rasmus 0+2 ja Lasse 0+1. Juho-Lauri nosti tasoaan huimasti toiseen erään ja piti Sudet mukana taistelussa. Tsempparina palkittiin monta kolhua turnauksessa saanut Petrus.

Yhteenvetona voi todeta Susien hakeneen kapealla kokoonpanolla upealla taistelulla sen mikä otettavissa oli. Selkeästi noin haastavan liukkaalla alustalla neljä matsia oli liikaa tuolle pelaajamäärälle ja heidän kuntopohjalleen varsinkin vastustajan päästessä matseihin aina huomattavasti tuoreemmalla jalalla. Kun vielä monien sattumien takia Hukkien huoltotiimi joutui paiskimaan ylitöitä lauantaina pitääkseen joukkueen miehistön pelikuntoisena, niin lopputulos oli suorastaan hyvä.