B-tyttöjen voittoputki jatkui Varkauden turnauksessa. B-tytöt ottivat viidennen peräkkäisen voittonsa Varkaudessa 5.2 pelatussa turnauksessa. Tytöt saalistivat täydet neljä sarjapistettä otteluissaan SB-Welhoja sekä Hatsinaa vastaan. Ensimmäisessä ottelussa SB-Welhoja vastaan Sudet aloittivat tehokkaasti ja olivat jo kolmen maalin johto-asemassa SB-Welhojen hyödyntäessään ylivoimansa ja tekemällä kavennusmaalin. Myös seuraavat kaksi maalia oli Welhojen käsialaa, joten kolmas erä alkoi tiukassa tasapelissä. Welhot saivat vielä yhden maalin tehtyä, mutta Sudet kuittasivat vielä kaksi onnistumista, joten loppulukemiksi kirjattiin susien hyväksi 5-4. Tehopisteille pääsivät: Emma Jaatinen 2+1,Noora Pietiläinen 2+1, Elina Kimmo 1+0 sekä Susanna Pesiö 0+1. Ottelun parhaana palkittiin Emma Jaatinen

Toisessa ottelussa vastaan asettui Mikkelin Hatsina, joten tiedossa oli tiukka vastus. Sudet olivat kuitenkin hyvällä taistelutahdolla pelissä mukana alusta alkaen, eikä lannistunut, vaikka Hatsina saikin ensimmäisen maalin tehtyä. Sudet pääsivät pyörittämään ylivoimaa ja saivatkin pelin tasoihin ja tekivät vielä seuraavankin maalin. Sudet joutuivat kaksi kertaa alivoimalle, mutta kurinalaisella alivoimapelillä eivät antaneet Hatsinalle maalipaikkoja. Hatsina pääsi vielä tasoittamaan pelin ajassa 39,09, mutta kaksi minuuttia myöhemmin Miina Mässeli iski voittomaalin Hatsinan verkkoon ja lukemiksi 3-2. Hatsina yritti vielä tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla, mutta Annika Päivärinta susien maalilla piti joukkueen voittokannassa loistavilla torjunnoillaan ja ansaitusti palkittiinkin ottelun parhaana pelaajana. Tehopisteille pääsivät: Emma Jaatinen 1+1, Miina Mässeli 1+1, Noora Pietiläinen 1+0 sekä Hanna Palojärvi 0+1