Susien D03 Punainen ryhmä kohtasi lauantaina 21.1.2017 Heinolassa kovat Welhot Kuopiosta ja Josban Joensuusta ylemmän jatkosarjan otteluissa. Sudet oli matkassa hieman vajaalla rosterilla sairastelujen vuoksi.

Ensimmäisessä pelissä Sudet kohtasi Welhojen joukkueen. Ottelu oli Susille vaikea. Liikkuminen oli tahmeaa ja susilauma oli läpi ottelun hieman Welhoja perässä. Omia kuvioita ei päästy toteuttamaan kuin hetkittäin.

Ensimmäisen erän jälkeen peli oli vielä 5-3 Welhoille. Pari Welhojen maalista syntyi Susien harhojen seurauksena. Susien maalit tulivat kaikki Welhojen maalin edustalta.

Toisessa erässä tehtiin bain yksi maali. Walitettavasti maalista vastasi Welhot. Se syntyi Susien puolen kentän harhasyötön jälkiseurauksena. Erän alussa Susilla oli hyvä jakso, mutta maalia ei saatu vain aikaiseksi.

Kolmannessa erässä Welhot myllytti Susia viiden maalin verran. Ensimmäinen syntyi Susien painostusjakson jälkeen. Susilla oli parikin maalipaikkaa ja kun ei itse saada palloa pussiin, niin vastustajahan sen maalin sitten tekee. Erän viimeisen Welhot teki alivoimalla – ylivoimahyökkäyksen jälkeen.

Welhot teki maaleja kovalla prosentilla: joka kolmas veto upposi Susien maaliin.

Susien pisteet: Joonas ja Pyry 1+1, Miki 0+2

Toiseen peliin Sudet muutti hieman taktiikkaansa. Peli alkoi huomattavasti tasaisemmin kuin eka peli. Ensimmäisestä maalista vastasi Josba – ja kuinkas muuten kuin Susien puolen kentän harhasyötön jälkeen. Samoin Josban toisessa maalissa Sudet avustivat vahvasti: sentterin harhasyöttö ja vielä nupiksi vaihtovirhe samanaikaisesti. Josballe helpohko maali ja erä joensuulaisille 2-0.

Mutta Sudet tuli vielä tasoihin toisessa erässä. Ensin Pyry upotti etukulmasta vedon sisään ja sitten Miki teki Susien päivän komeimman maalin. Oman maalin takaa koko kentän läpi purjehtien ja varma pallon upotus maaliin. Tuuletus oli koko turnauspäivän komein – ehkäpä koko kauden komein.

Mutta valitettavasti seuraavista kahdeksasta maalista vastasi Josba. Susilta taisi loppua bensa ja lopulta oli hieman se pääkin hieman riipuksissa. Lopputuloksen 10-2 tappio.

Pisteet: Miki 1+1.