Susien C-tytöt, vahvistettuna Susien 05-06 mokella Toivolla, tulivat peliin heti alussa sellaisella asenteella, että anteeksi ei pyydellä ja voitto otetaan. Eikä kaapin paikka jäänyt epäselväksi missään vaiheessa peliä, vaikka nollaseiskat ajoittain saivatkin pelin jonkinlaiseen kuosiin. Kaksi ekaa tyttöjen maalia tuli aivan avopaikoista kenenkään estelemättä millään tapaa vetoja tai ottamatta tyttöjä kiinni. Juho-Laurin vaikea työ oli pitää joukkuetta edes jollain tapaa pelissä kiinni.  Nollaseiskojen eka syntyi Nikke antaessa vaparin noin puoleen kenttään Eelikselle, joka pisti reikäpallon alanurkkaan tarkalla vedolla. Nikke runnoi pelin tasoihin tilanteesta, jossa hän nousi maalin takaa tekopaikalle. Tyttöjen kolmas tuli taas poikien puolustuksen uinaillessa. Juho-Lauri torjui pallon kolmasti ja viimeisen riparin Sanni huitoi aivan vapaasti maaliin. Eikä pitkään mennyt, kun pojat sekoili taas. Laidasta tuli syöttö alaspäin ja maalivahdin edessä oleva pelaaja hyppäsi pallon yli ottamatta sitä ja Juho-Lauri sämpläsi yllättyneenä pallon jotenkin omiin. Olli toi taas poikia peliin alanurkkakudilla. Mutta ei mennyt pitkään, kun tytöt pääsi vetämään verkot tötterölle vaparista poikien muurin loistaessa poissaolollaan. Poikia yritti nostaa vielä pinnalle Lasse riistettyään pallon kovalla taistelulla tytöiltä sekä kuskattua sen maaliin. Erätauolle mentiin siis 4-5 tyttöjen johdossa.

Valmennuksen herätyskellon soitto erätauolla ei toiminut, vaikka Sisun kaukari tasoitti erän alussa pelin. Sen jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue eli C-tytöt. He veivät peliä ja pojat yrittivät roikkua mukana edes jotenkuten. Juho-Lauri teki maalilla parhaansa, vaikka välillä tuli tutulta tytöltä taas siipeen. Taisteluparille onkin syntynyt varmaan melkoinen viha-rakkaussuhde. Kuudennen tytöt tekivät vapaasta paikasta vietyään pallon kuin karkin lapselta keskialueella. Seitsemäs syntyi vaparista, jossa muurista ei ollut taas tietoakaan. Kahdeksas tuli maalin edestä tyhjiin poikien kentällisen sählätessä. Pojat saivat tässä välissä pientä lohtua Sisun vedettyä Mikon laidasta antamasta syötöstä tyhjiin. Mutta kylmää vettä tuli saman tien niskaan kolmen maalin verran. Ekana pojat katselivat vierestä, kun Milana tykitti maalin. Kaksi seuraavaa noudatti samaa kaavaa. Tytöt pelasivat kovaa palloa tahtoen ja pojilla ei ollut kiviä riittävästi taskussa eli palloriisto ja avopaikasta sisään. Pelin kulkuun nähden oikeudenmukaiset loppulukemat olivat tylyt pojille tyttöjen voittaessa 6-11.  Tehoille pojista pääsivät: Nikke 1+1, Eelis 1+0, Lasse 1+0, Olli 1+0 ja sisu 1+0. Tyttöjen tehoista vastasivat: Sanni 5+1, Milana 4+0, Maija 2+0, Meri 0+1 ja Siiri 0+1. Toivo tyttöjen maalissa hoiti hommansa hyvin.

Niin… Säbä on siis se joukkuelaji… Kun peli ei joukkueena kulje, tekeminen on vähän sinnepäin tyylistä ja taistelutahto puuttuu, niin se vääjäämättä näkyy tulostaululla vähemmän mairittelevasti, kuten jo vähän aika sitten Orimattilassa nähtiin. Tosin Toivo torjui varmasti tyttöjen joukkueen maalissa ja poikien joukkueessa oli muutamia vähän mukana olleita. Nuo varmaan omalta osaltaan näkyivät hiukan pelin kokonaiskuvassa.