Nollaseiskojen punainen, vahvistettuna nollaviisi-kuutosen mokella Samulla, tuli perjantai-iltana selkeästi voittamaan matsia Utti-halliin. Tunnustelevan alun jälkeen tuo voittamisen halu rupesi näkymään tulostaululla. Kolmannella peli minuutilla Jasse riisti pallon vastustajalta ja tykitti kaukaa verkon perukoille lukemiksi 1-0. Pelin hallinta siirtyi tämän jälkeen yhä enemmän nollaseiskoille selkeän tahtotaso eron myötä. Hiukan ennen erän puoltaväliä Topi syötti Petruksen tekemän nollaseiskojen toisen maalin. Erän loppupuolella pieni nukahdus maalin edessä maksoi nollaseiskoille maalin verran, kun Samuli syöttää ja Tommi maalasi avopaikasta taukolukemiksi 2-1.

Toinen erä alkoi nollaseiskojen uinailulla. Kukaan ei muistanut pelata palloa ja ajassa 20.09 Juho tekee tyhjiin pakkien takaa Tommin syötöstä. Pari minuuttia siitä Petrus meni jalalla laidasta läpi ja veti reikäpallon vinhasti maalille, jossa Topi huitoi riparista nollaseiskat johtoon. Uinailu ei kuitenkaan ollut vielä nollaseiskoilta ohi ja se näkyi. Kello kerkesi edetä vain reippaan minuutin, kun Miko veti kaukaa, kenenkään estelemättä, lukemat tasaan. Uinailun syvin horros oli nollaviisi-kuutosen väärästä vaihdosta saaman jäähyn aikana, jolloin Samulin aktiivinen karvaus aiheutti pallon menetyksen nollaseiskoille. Samuli kiitti, nappasi pallon kanttiin ja täräytti lukemiksi 3-4. Topi otti hommasta mallia ja teki saman minuutin päässä kentän toisessa päässä tasoittaen pelin. Se herätti uinuvan nollaseiskan lauman taas taisteluun ja joukkuepeliin. Seuraavan kympin aikana kentällä oli vain yksi JOUKKUE. Nollaseiskat tekivät upeaa työtä joukkueena ja sen seurauksena syntyi neljä upeaa syötellen tehtyä maalia. Loppulukemat kirjattiin 8-4 nollaseiskojen punaiselle. Tehotilastoihin kirjauttivat itsensä nollaseiskoista: Topi 3+1, Jasse 2+0, Petrus 1+2, Elias 1+1, Iiro 1+0, Sisu 0+1 ja Topias 0+1- Nollaviisi-kuusi joukkueesta tehoille pääsivät: Samuli 1+1, Tommi 1+1, Juho 1+0 ja Miko 1+0. Maalivahdit Samu ja Toivo pelasivat kumpikin omalta osaltaan hienon pelin.

Yhteenvetona voisi todeta säbän olevan joukkuelaji, jossa pelin voittaa yleensä paremmin joukkueena pelaava ja enemmän voittoa tahtova joukkue.