Pojille oli mennyt hyvin perille valmennuksen painottama teema “voita alun viisi tilannetta, vaikka väkipakolla, ja saa noste peliin sitä kautta”. Pelin alku oli pojilta hyvä ja he hallitsivat peliä mielin määrin. Jo minuutin pelin jälkeen Elias teki Niken syötöstä pojille yksi nolla lukemat. Erän toisen tilastomerkinnät kirjauttivat Eppu maalarina ja Elias avustajana. Peli oli senkin jälkeen poikien hallussa, vaikka lisää maaleja ei erässä syntynyt. Suurimat syyt siihen oli poikien maalipaikkojen tuhlailu ja Taavan upeat torjunnat tyttöjen maalissa (mm. yksi poikien läpiajo kilpistyi Taavaan). Juho-Lauri nollaseiskojen maalissa joutui torjumaan varsinaisesti vain yhden vaparin.

Toisen erän alku jatkui samoissa merkeissä mihin ensimmäinen erä loppui. Pojat hallitsivat peliä ilman tulostaululla näkyvää tulosta. Pelin kulku muuttui, kun pallo pomppi yllättäen Netalle. Hän pääsi läpi ja maalasi lukemiksi 2-1. Sen jälkeen alkoi Juho-Laurilla hikinen iltapuhde nollaseiskojen maalissa tyttöjen vyöryttäessä peliä kohti hänen vartioimaa maalia. Juho-Lauri piti toisessa erässä nollaseiskoja pelissä mukana torjumalla monia laukauksia, ripareita ja läpiajonkin. Tyttöjen paineistus tuotti myös toisen maalin Milanan kaukolaukauksella. Syötön Milanalle antoi Maija. Erän lopussa tytöiltä pomppineesta pallosta pääsi Eelis maalin makuun kaukolaukauksella ja erätauolle mentiin poikien niukassa johdossa.

Tuo toisen erän poikien maali vapautti pojat kipsistä ja kolmannessa erässä peli alkoi taas sujua. Kun vielä tähtäimet oli saatu kohdistettua erätauolla, niin tulostaululla rupesivat numerot juoksemaan pojille edullisesti maalisarakkeissa. Ensiksi Aku syötti ja Eppu teki. Pian sen jälkeen Elias syötti ja Miko teki. Sen jälkeen Eppu vapautti Eliaksen läpiajoon, joka namutteli lukemiksi jo 6-2. Pian tämän jälkeen Juho-Lauri teki puolittaisen torjunnan läpiajoon ja pallo kolahti ylälautaan. Eikä kauan mennyt siitä, kun Miko katkaisi tyttöjen syötön ja veti pallon tyttöjen maalin yläpannuun. Tyttöjen kaunein maali syntyi, kun Alisan laukoman vaparin Nea ohjasi maalin edestä verkkoon. Tyttöjen mahdollisuus nousta peliin mukaan oli heti aloituksen jälkeen, mutta Juho-Lauri torjui kaukolaukauksen sekä vielä sen jälkeen riparinkin. Sen jälkeen pojat menivät menojaan. Ensiksi Topi syötti Eliaksen maalintekoon ja sen jälkeen hän veti vastapalloon kauhu lämärin, jonka seuraamuksena tyttöjen verkko oli tötteröllä taas. Loppuvihellyksen kuuluessa taululla komeilivat poikien voittolukemat 9-3 (2-0, 1-2, 6-1)