Peli alkoi tunnustelevissa merkeissä eikä kumpikaan saanut selkeästi pelinhallintaa kentällä. Ajassa 3.10 E-pojille sattui harhasyöttö ja Rasmus kiitti sekä kuittasi 0-1. Maalin jälkeen nollaseiskojen peliin tuli rauhallisuus ja tunne ”Me osataan tää” tunne nousi koholle. Erän toinen tilastomerkintä tuli nollaseiskojen omasta maalista. Pallon pomppiessa ilkeästi maalinedustalta Myrskyn selän taakse. Erän loppu on tasaista vääntöä.

Toisessa erässä vääntö jatkui tasaisena ja maaleja tehtiin vuorotahtiin. Myrsky teki nipun upeita torjuntoja. Joista ehken vaikuttavin oli läpiajon torjuminen tilanteessa 2-2. Erän maalareina toimivat E-pojilta Verneri, Eemeli ja Veeti. Nollaseiskoilta ruuti oli kuivaa Topiaksen tykissä kerran ja Topin aseessa kahdesti.

Kolmannessa erässä alkoi E-poikien laajempi materiaali näkymään. Kun vielä nollaseiskojen tassut alkoivat painaa, niin E-poikien pallomyllytykset tuppasivat venymään nollaseiskojen kannalta tuskatuttavan pitkiksi. Tulostaululle E-poikien hallinta ei realisoitunut. Maaleja tehtiin edelleen vuoron perään ihan erän loppuun asti. E-poikien maalaajina toimivat Väinö, Oskari ja Veeti, joista Veetin tekemä vaparimaali kaukaa pienestä rakosesta etunurkkaan oli varmasti illan komein. Nollaseiskojen maalit tekivät Topias ja Rasmus. Pelin päättyessä tulostaululta loisti E05/06 voittolukemat 7-6 (1-1, 3-3, 3-2).

Pelin jälkeen E-poikien valmennus myhäili tyytyväisenä: ”Nämä tasaiset pelit kehittävät joukkuetta, kun pääsemme sekä joudumme touhuamaan aktiivisesti pallon kanssa. Saimme jälleen opittua myös uusia asioita pallollisen hallinnan osalta, kun pystyimme pelaamaan suhteellisen rauhallisesti omassa päässä. Joukkueen pelaajien henkilökohtaisen taidon kehittyminen alkaa näkyä myös meidän pallollisessa pelissä hyökkäyspäädyssä. Joukkueen tähtipelaajiin kuului keskushyökkääjänä pelannut Tommi Valtonen. Hän teki pallon kanssa todella kypsiä valintoja.

Nollaseiskojen valmennus oli myös omiinsa tyytyväinen. ”Taas tasaväkinen peli, vaikka oltiin kapealla materiaalilla liikkeellä vastustajaan verrattuna. Joukkueella tuli paljon syöttöonnistumisia paineenkin alla ja onnistuttiin tekemään tehottomaksi vastustajan pitkätkin myllytykset puolustamalla kaverien vedot tekoalueiden ulkopuolelle. Peli palveli selkeästi joukkuetta!”