Edustusjoukkue jatkaa tänään vieraskiertuettaan Lahdessa PHSB:n vieraana. Kokoonpanosta ovat poissa Erno Kujala, Miika Heinola, Juho Mikkola sekä Joona Tankka, joten kentälliset hakevat jälleen muotoaan illan otteluun.

 

Tämä on Susille jo neljäs peräkkäinen vierasottelu. Vieraskiertue ei ole sujunut tähän asti toivotulla tavalla kun kasassa on kolmesta ottelusta kaksi pistettä. Maaliero näyttää -16 ja omissa on kolissut kaikkiaan 40 kertaa. Joukkue on päästänyt vieraskiertueellaan kolmeen otteluun maaleja enemmän kuin sarjan kärkijoukkueet olivat päästäneet kahdeksaan otteluun.

 

PHSB on ollut kotonaan suorastaan murskaava voittaen kaikki viisi kotiotteluaan maalierolla +42. Joukkueen tehokkaimpia ovat olleet Jesse Arola (12+8) sekä Jukka-Pekka Auroila (9+10). Ei pidä unohtaa myöskään alati tehokasta Jukka-Pekka Utriaista, joka on tehtaillut kolmeen otteluun tehot 10+2.

 

Susijoukkue menetti Palikat pelin jälkipelien myötä tämän päivän kokoonpanosta Miika Heinolan, joka on ollut koko kauden pelatessaan todellinen pelin rauhoittaja pallollisessa roolissa. Tämä on joukkueelle iso menetys, mutta nyt mitataan jälleen muiden pelaajien kykyä ottaa ja kantaa vastuuta pallollisessa ja pallottomassa roolissa.

 

Ottelu on ensimmäisen kierroksen päätösottelu, ja kävi tänään Susille miten tahansa, on joukkue toiselle kierrokselle lähdettäessä iskuetäisyydellä jopa playoff paikkaan.

 

Ottelu alkaa Lahden Suurhallilla 18.00.