Susien D03 Punaisen harjoitusryhmän molemmat joukkueet pelasivat jatkosarjan pelejä taas viime lauantaina.

Musta joukkue matkusti Joutsenoon, jossa kohtasi päivän ensimmäisessä pelissä isäntäjoukkue PoNoVon. Tiukan väännön päätteeksi Mustat julistettiin voittajiksi lukemin 3-2. Maalissa Eemeli hoiteli homman koko joukkueen puolesta: paraatitorjunnoilla pidettiin vastustajan maalit kahdessa ja kahdella maalisyötöllä (!) otettiin vielä nupiksi oman joukkueen korkein pistesaldo.

Toisessa pelissä Nastolan PHSB:n Musta joukkue löylytti Susien Mustan joukkueen. Kahden ensimmäisen erän jälkeen tulostaululla “komeili” lukemat 7-0 PHSB:lle. Viimeisessä erässä Sudet hieman ryhdistäytyi ja kavensi loppulukemiksi 8-4.

Mustien pistepoikia lauantaina: Onni L ja Oskari 1+1 ja EEMELI (mv) 0+2!

Punainen joukkue jatkoi pelejään Kuopiossa, jossa ensimmäisessä pelissä vastaan asettui vanha tuttu PHSB. Peliä leimasi runsas ”omien virheiden” määrä. PHSB:n ensimmäinen syntyi Susien huonosta ja epäonnistuneesta poikkisyötöstä puolessa kentässä, toinen huonosta syötöstä omalle pelaajalle ahtaaseen tilaan. Kolmas PHSB:n maali oli toisen kopio. Näiden virheiden avittamana PHSB karkasi 2-5 jo johtoon. Mutta pomppi se pallo hieman Susillekin: Susien kolmas maali oli hieman onnekas sutaisu ja 4-5 kavennusta edelsi “hieno hämäävä huti” hyökkäyspäässä. Lopussa PHSB kaunisteli maalit loppunumeroihin 4-6. Peli ei jäänyt mieleen suurena klassikkona vaan molempien joukkueiden virheiden kyllästämänä vääntönä.

Päivän toisessa ottelussa Hatsina näytti kaapin paikan Susille. Ekan erän jälkeen peli oli vielä siedettävästi 4-2 Hatsinalle. Erässä Hatsina teki yhden maalin näistä alivoimalla ja yhtä edelsi Susien vaihtovirhe. Toisessa erässä vauhti lisääntyi ja nimenomaan Hatsinan vauhti. Erän kaksi ensimmäistä maalia Hatsina iski takatolpalta poikkisyötöstä tyhjiin. Maalilaukaukset olivat sattumoisin erän kaksi ensimmäistä laukausta. Toisen erän jälkeen peli oli Hatsinalle 9-4. Kolmannessa Hatsina kirjautti kolme ja Sudet kaksi maalia pöytäkirjaan. Huono peli Susilta ja juoksuvoimanäytös Hatsinalta.

Pisteitä: Joona 2+1, Olli 1+2, Pyry, Joonas, Joni A, MP 1+1 ja Miki 0+2