Lyseon liikuntahallissa oli sähköinen tunnelma aistittavissa kummankin joukkueen pelaajista jo ennen peliä alkulämmittelyssä. Varsinkin tytöt Teron johdolla keskittyivät alkulämmittelyyn liki ammattimaisesti. Poikien puolelta oli havaittavissa ehken tyttöjen katselua ja asennetta tämä on selvä peli jo…

Pelin alun tyttöjen hiukan uninen sekä varovainen asenne auttoi poikia ja pojat pääsivät sommittelemaan kuvioitaan sekä maalaamaan pari häkkiä ennen kuin tytöt löysivät todellisen taistelutahtonsa ensimmäisen tekemänsä maalin jälkeen. Sen tuoma into muutti pelin luonteen kokonaan. Tyttöjen taistelutahdon nousu yhdistettynä isoimpien tyttöjen koko ja fysiikka ylivoimaan saattoikin pojat vaikeuksiin. Varsinkin tyttöjen juoksuvoima tuntui yllättävän pojat usein ja syötöt rupesivat lipsahtelemaan pikkaisen taakse tai ohi lavasta. Pahimmillaan tytöt veivät pallon pojilta ennen kuin syöttö tai kuti kerkesi lähteäkään. Tosin tyttöjen syötötkään eivät tahtoneen löytää osoitettaan ainakaan riittävän nopeasti. Mutta kaikesta näki, että kumpikaan joukkue ei halunnut hävitä helpolla. Palloista väännettiin joka puolella kenttää tosissaan ja pieniltä kolhuiltakaan ei vältytty. Välillä mentiin sääntöjen rajamailta jopa väärälle puolelle rajaa ja kumpikin joukkue saikin yhden jäähyn.

Peli pysyi loppuun asti jännänä ja tytöillä oli lopussa jopa omat hetket ratkaista peli itselleen parin läpiajon myötä poikien puolustuksen uinailun tai ison kentän aiheuttaman väsymyksen myötä. Juho-Lauri maalissa hoiti kummatkin läpiajot hienoilla vastaantuloillaan ja siivitti pojat 7-6 voittoon.

Tyttöjen pistenikkarit olivat: Milla 2+1, Netta 1+1, Anni 1+0, Maija 1+0, Milana 1+0, Oona 0+1 ja Sanni 0+1. Pojilta pisteitä kirjauttivat: Lasse 2+2, Eero 1+0, Miko 1+0, Nikke 1+0, Rasmus 1+0, Ville ja Totte 0+1