Lauantaina pelataan jälleen kun Edustus suuntaan kuononsa kohti Orimattilan Nikke Areenaa. Kotijoukkueena ottelussa häärii nousijajoukkue Palikat. Vastustaja on toimitukselle tuntematon ja ennakossakin mainittu Matti Viljanen on ainut tuttu nimi. Mies on vastannut tälläkin kaudella Palikoiden maalinteosta, joten lienee turha sanoa ketä on syytä pitää silmällä.

 

 

Kokoonpanosta on poissa varmuudella Erno Kujala, Aku Kukkola, Valtteri Raivio sekä Joona Tankka. Kysymysmerkki leijuu vielä Tatu Laineen ja Juho Mikkolan ympärillä, joten pahimmassa tapauksessa ollaan taas pienellä kokoonpanolla liikenteessä.

 

Hukkalauma on päästänyt kahdessa edellisessä ottelussa yhteensä 35 maalia. Se on paljon se. Lienee sanomattakin selvää mikä on ottelun iso teema, vasta sen jälkeen tulee ottelun voittaminen yms…

 

Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo 15.00.

 

Tulosseurantaa pääset seuraamaan tästä linkistä.

http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/jymypalikat-sudet/5540/1307