Susien vieraskiertue jatkui mollivoittoisesti Top Teamin vieraana Savonlinnassa kun turpiin tuli 15-10 (7-5, 4-0, 4-5).

 

Ottelu lähti vauhdikkaasti liikenteeseen kun ajassa 6.44 digitaalit taululla näyttivät numeroita 3-3 ja maaleja oli tehtailtu tasatahtiin. Sekava erä sai Susien kannalta vielä ikävän päätöksen kun harmittomasta vapaalyönnistä Topin onnistui rankaista taululle 7-5 numerot pukukoppimaalilla neljä sekuntia ennen summeria.

 

Toiseen erään teroitettiin karvauksen järkevöittämistä ja oman maalin edustan puolustamista. Tästäkin huolimatta vastustaja iski neljästi pallon rysään susien nollaa vastaan ja kohtuu vaikeasta tilanteesta lähdettiin viimeiseen erään kun tilanne oli 11-5.

 

Viimeinen erä oli Susilta kohtuullista pelaamista ja ottelussa oli Susilla omat momentuminsa tulla mukaan täysillä kamppailemaan ottelun voitosta vielä. Top Teamin maalivahti Miikka Behm venyi kuitenki tarvittavat määrät pallon tielle ja näin kotimatkalle lähdettiin Uskudarin kautta tappio niskassa.

 

Susilta onnistui hyökkäyskolmikko Laine-Heinola-Turunen, jotka jäivät omasta pelistään plussalle 3 täplän verran. Myös puolustuksessa Teemu Pienmunne jäi toimituksen mieleen. Ykkös- ja kolmoskentän pelaamisessa oli harmittavan paljon aukkoja ja miinussarake näytti aika pahalta.

 

Vieraskiertue jatkuu lauantaina Orimattilassa Palikoiden vieraana aamupelissä joka alkaa jo klo 15.00. Nyt mitataan joukkueen kanttia kun kahdessa edellisessä ottelussa on soinut omissa peräti 35 kertaa. Valmentaja Laurila saatiin antamaan kommentit kahdesta edellisestä ottelusta:

“Kyllähän tässä on mietteliääksi vetänyt edelliset ottelut. Kolmen pelin voittoputki taisi itsekullakin vääristellä mielikuvaa meidän todellisesta tasosta ja ollaan olevinamme niin helvetin hyviä pallon kanssa, että puolustusvelvoitteet voidaan unohtaa kokonaan. Keskialueella yritetään pikku näppärää syöttöä, pallon menetysten jälkeen takakarvaaminen on näennäistä ja lähtee pitkillä piuhoilla. Omassa päässä tuijotetaan palloa jokaisen pelaajan toimesta ja peliasennot ja valmiudet ovat heikot. Kyllä tässä kaikkinensa on iso mietinnän paikka, back to basics on vuoden 2016 teema,” sanaili silminnähden pettynyt vastuuvalmentaja.

 

Linkki tulospalveluun:

http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/top-team-sudet/5538/1307?id=3332&name=Sudet