Sunnuntaina 13.11.2016 Susilauma matkustaa Hatsinan vieraaksi Mikkeliin. Otteluun on yksi selkeä voittajasuosikki, sillä ainoastaan kerran Susilauman on onnistunut historian saatossa voittaa Hatsina. Kausi taisi olla 04-05 Mikkelin Rantakeitaalla Susissa pelanneet Viron maajoukkuetähdet mättivät kolmannessa erässä uskomattoman kirin kun Argo Kungla ja Andro Sjöberg tehtailivat 4 maalia 30 sekunnissa.

 

Sudet

Hukkalauma saa näillä näkymin lähes koko rosterin liikenteeseen, ainoastaan Tino Kukkola on varmasti poissa. Oman mausteen Susien vinkkelistä ottelulle luo mattoalusta sekä täysimittainen kenttä, joten haasteita riittää hyvästä kokoonpanosta huolimatta.

 

Hatsina

Joukkue on pelannut odotetun vahvan alkukauden runkosarjassa sekä Suomen Cupissa. Joukkue on hävinnyt ainoastaan kerran kun vieraskentällä PHSB Lahdesta voitti ottelun niukasti 5-4. Cupissa se oli lähellä edetä tälläkin viikolla jatkoon, kun liigajoukkue Happeen farmijoukkue oli jatkoajalla niukasti etevämpi. Pudotus oli Hatsinalaisille varmasti harmittava sillä seuraavaksi vastaan olisi tullut kotikentälle liigajoukkue Steelers. Mielenkiinnolla odotellaan podetaanko Mikkelissä krapulaa harmittavasta tappiosta vai onko joukkue entistä sisuuntuneempi.

 

Joukkueen sisäisessä pörssissä keikkuvat tutut nimet jälleen keulilla kun Karri Häkkinen (4+8) on löytänyt tutkaparinsa Mikko Ikosen (9+5) lavan totuttuun tapaan. Tämä tehokaksikko Susien on nollattava mikäli hukat pisteistä haaveilevat. Hatsinalaiset ovat ottaneet jopa Susia enemmän jäähyjä, joten tässä piilee yksi yllätysmomentti Susille mikäli ylivoimalla onnistutaan. Kohtaamiset ovat olleet välillä suhteellisenkin lämpimiä, joten punaiset kortitkaan eivät yllättäisi toimitusta.