Tänään sunnuntaina 16.10.2016 G08 joukkue kohtasi kauden ensimmäisessä turnauksessa

Inkeroisen img-20161016-wa0005JPS ja Pyhtään PyY joukkueet.

Ensimmäisessä pelissä Sudet kohtasivat JPS:n pojat, ensimmäinen erä oli varsin tasaväkinen

vaikka toinen erä aloitettiinkin 3 maalin johdolla. Toisessa erässä maalihanat aukesivat ja peli kulki vauhdilla vastustajan päädyssä. Vastahyökkäyksiin reagoitiin nopeilla jaloilla, jolloin oma pääty jäi rauhaan eikä maalivahdin torjuntoja liioin nähty.

Peli päättyi ottelunumeroin 6-17 Susille.

 

Toisessa pelissä Pyhtään Yritystä vastaan nähtävissä oli joukkueelta tekemisen meininkiä.  Junnut pelasivat hienoa joukkuepeliä, syöttöjä ja hyvää pelinrakentamista vastapuolen päädyssä. Ensimmäisessä erässä vastustajan useat maaliyritykset torppasi oma maalivahti loistavilla torjunnoilla.

Toiseen erään jatkettiin luvuin 4-1 vastustajajoukkueen johdolla. Maalipaikkoja tehtiin tiimityönä ja toisessa erässä nähtiin hienoa pelinrakentamista: tiukka vastus vastapuolenpelaajille, muutamia pallon menetyksiä lukuunottamatta,

pelin voitti PyY luvuin 9-6.

img-20161016-wa0003