Ilves-Sudet 0-8

Ottelu alkoi ehkä hieman tunnustelemalla vastustajaa ja hieman outo alusta vaikutti susien vaisuun alkuun. Avausmaali nähtiin ajassa 7.16 ja jo sitä ennen ja sen jälkeen oli koko ottelu susien hallintaa. Vastustaja oli taidollisesti mutta myös fyysisesti paljon perässä susi poikia. Nollaa ei olisi taululle saatu ilman muutamaa loisto paikkaa ja muutenkin hyvin torjunutta maalivahti Valtteri Raiviota. “Joukkue pelasi kurinalaista ja fiksua peliä, johtoasemassa pidettiin palloa, tehtiin fiksuja hyökkäyksiä ja pallollisia vaihtoja. Maalintekoa pitää parantaa ja YV:sta pitää tehdä maalit niin hyvä tulee” tuumaili joukkueen valmentaja Risto Kailio. 

+/- tilastoissa susien ykkönen oli tulessa ( Janne Paatinen +7, Petri Pöntinen +7, Tino Kukkola +7, Kalle Kalenius +7, Teemu Pienmunne +7.)

Tehotilastot: (Petri Pöntinen 3                                                                                                                                                                +2, Tino Kukkola 2+2, Janne Paatinen 1+0, Iiro Vitikainen 1+0, Teemu Pienmunne 1+1, Kalle Kalenius 0+2 ja Henri Silfsten 0+1).

Sudet-Steelers JSB 3-5

Otteluun lähtiessä tiedettiin että vastustaja on paljon parempi kuin edellisen pelin vastustaja. Sudet meni avauserässä jo 3-0 johtoon ja vastustaja joutui vaihtamaan maalivahtia. “Ottelu oli tasaista vääntöä molempiin suuntiin ja toiseen erään lähdettiin 3-0 johtoasemasta. Toisessa erässä alkoi  pojilla hieman jalka loppumaan  kaverin pyörittäessä kolmea kenttää susien kahta kenttää vastaan, siinä unohdettiin perusasiat ja niistä kaveri rokotti ankarasti.Ylivoimalla olisi ollut mahdollisuus ratkaista peli mutta susien 0/4 ylivoimista onnistui ainoastaan vastustaja tekemään alivoimalla yhden maalin”.-valmentaja Risto Kailio

Tehotilastot: (Petri Pöntinen 2+0, Tino Kukkola 1+1, Teemu Pienmunne 0+1 ja Janne Paatinen 0+1).

A-poikien seuraava turnaus 15.10 Kuusankosken urheilutalolla, Tervetuloa katsomaan!