Susien nollaseiskoista oli muodostettu kaksi tiivistä joukkuetta maanantai-illan harjoitusmatseihin ajatuksella: ”Kaikki saavat pelata tarpeeksi”.

Ekassa matsissa nollaseiskoja vastaan tuli C-tytöt kovalla asenteella ja he pystyivät alussa horjuttamaan poikia useampaakin otteeseen. Pelin edetessä poikien pitkä yhteinen tekeminen rupesi näkymään tulostaululla yhä selvemmin, vaikka tytöt pelasivat hyvin ja tiukasti taistellen loppuun asti. Pojat voittivat lopulta, jopa hiukan tylyn tuntuisin, lukemin 24 – 4. Lukemista ja hienoista kuviollisista välähdyksistä huolimatta poikien peli ei ollut läheskään valmista ja korjattavaa jäi monelle osa-alueelle. Tytöiltä maalin makuun pääsivät Nea kaksi kertaa ja Netta sekä Taava kerran. Tyttöjen maalissa Lotalla oli hikinen iltarupeama ja hän selvisi siitä hyvin lukemista huolimatta. Pojilla onnistumisia tehopisteiden osalta tuli laajalla rintamalla. Poikien moket saivat valmentajilta puhtaat paperit omalta osaltaan.

Toisessa matsissa vastaan tuli nollakasit. Peli pelattiin neljällä kenttäpelaajalla ja maalivahdilla nollakasien tarpeita palvellen. Se näkyi ainakin aluksi hiukan nollaseiskojen pelissä. Nollakasien urhea taistelu ei riittänyt fyysisesti isompia nollaseiskoja vastaan. Pelin päättyessä tulostaulu osoitti nollaseiskojen 13 – 3 voittoa. Nollaseiskojen osalta onnistumisia tuli taas laajalta rintamalta, mutta toki parantamisen varaa pelin kaikilla osa-alueilla on vielä paljon ennen sarjakauden alkua.